Vi har blant andre levert kaffe/kaffeutstyr til;

Hotell Marena

Vi har levert 29 Dolce Gusto kapselmaskiner til Hotell Marena på Andenes. Hvert rom har sin egen maskin, slik at du kan nyte en nybrygget kopp når du ønsker det.

I tillegg får du traktekaffe i resepsjonen og til frokost som er produsert hos oss. Garantert nybrent!

Hvalsafari Andenes

 

 

Vi har levert JURA kaffemaskin til Hvalsafari på Andenes, samt kaffe til denne. Hvalespressoen som er på maskinen, får du også kjøpt i butikken deres.

 

Romskipet Aurora arrangerer konferanser i tillegg til at du kan reise ut i rommet eller lære mer om nordlyset. Kaffen er brygga på utstyr fra oss. 

 

Kafe Koselig i storgata 45 har vår espressoo #3 på espressokverna, og vår tromsøkaffe på trakteren. Kundene elsker både kaffen og alle bakevarene Roman og Olga serverer.

Andøy kommune

 

 

Vi har levert Coffee Queen trakteløsning til rådhuset i Andøy kommune. Vi har også levert en BUNN-trakteløsning til Andenes skole. Nylig sto vi for lunsj til 150 mennesker på konferanse arrangert av flyktningetjenesten i Andøy kommune.

 

Ullas driver videre i våre lokaler, men på sin helt egen måte. De er konge på mat, og kaffen de serverer er fra oss. Prøv smørbrødene. Eller suppa. Eller kanelsnurrene. Eller....

 

 

Taras selger foreløpig vår Tromsøkaffe og Nordlyskaffe. De rapporterer om veldig godt salg.